Yleinen

Peltilista

8,70  jm

Clear selection
Tuotteen hinta
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Lisätiedot

Väri

RR11, RR23, RR29, RR32, RR33, RR750

Materiaali

PRELAQ NOVA, PURAL, PVDF

Paksuus

0.5 mm, 0.6 mm, 0.7 mm

Vakiolistojen lisäksi valmistamme erikoislistoja räätälintyönä. Kysy lisää!

Olemme korkealaatuisten listojen valmistaja ja luotettava toimittaja. Listoihin käytämme laadukkainta PVDF-peltiä tai tarpeen mukaan polyesteriä. Mallistomme kattaa listat kaikkeen rakentamiseen. Vakiolistojen lisäksi valmistamme listoja mittatilaustyönä kunkin kohteen erityisvaatimusten mukaisesti.

Katto- ja seinäpaketteihin valmistamme listat katto- tai seinäprofiilisi peltilaadun mukaan yhteensopivina. Näin varmistetaan rakennuksellesi sekä aikaa että katsetta kestävä kate. 


Maalipinnoitettua teräsohutlevyä käytetään rakennusmateriaalina ulkona ja myös sisällä vaihtelevissa olosuhteissa. Korroosion- ja kulutuskestävyyden sekä auringon UV-säteilyn kestävyyden vaatimukset voivat rakennusosissa olla hyvinkin erilaisia. 

Erilaiset maalipinnoitteet on kehitetty täyttämään muuttuvat vaatimukset ja oikealla valinnalla pinta täyttää sille asetetut kriteerit. Maalipinnoitteiden UV-säteilyn ja korroosionkestävyydessä on isoja eroja. Polyesteripinnoitteen UV-säteilyn kestävyysominaisuudet ovat tyydyttävät. Purex-pinnoitteen (hybridipinnoite) UV-säteilyn kestävyys on tasolla hyvä – erittäin hyvä. Pural- (polyuretaanipinnoite) sekä Hiarc-pinnoitteilla on erinomainen UV-säteilyn kestävyys, jolloin niiden värin- ja kiillonpysymä on erinomainen ulkokäytössä. Hiarc on maksimaaliseen UV-säteilyn kestävyyteen kehitetty PVDF-pohjainen pinnoite. 

Prelaq Novaa

voidaan käyttää ulkotiloissa käytettäviin rakennustuotteisiin profiloituna levynä kattoihin ja seiniin, kasetteihin, raudoituksiin ja peltikattolevyihin. Tavallisten käyttökohteiden lisäksi Prelaq Novaa voidaan käyttää myös teollisuus- ja meriympäristöissä.

Pural

Pural on erityisesti vesikatteisiin kehitelty kiiltävä maalipinnoite. Sen kestävyys ja käsiteltävyys ovat huippuluokkaa siksi se sopiikin erityisen hyvin saumakattojen pinnoitteeksi. Pural-pinnoitteen kiiltävä pinta lisää myös katon helppohoitoisuutta. Pural-pinnoitteella on 25 vuoden esteettinen ja 50 vuoden tekninen takuu.